GODFLESH идват в София

Безкрайно много неща са писани и казани за пионерите на индустриалния метъл, Godflesh. Безмилостно брутални, водещи до хипнотичен транс, съчетаващи огромна интензивност със свръхчовешка сдържаност, издигнали музиката си на следващото ниво с тежки китари, бавни ритми в една експериментална форма на индустриален метъл.


Godflesh ни даряват с невероятна музика през годините, която продължава да вдъхновява поколения метъли и любители на индустриалната музика до днес. Минималистичният им подход към създаването на музика, която е еднакво модерна и предизвикваща транс, ни води към катарзис чрез ритмично изоставяне, бойни ритми, който ни въвежда лека по лека в една тъжна атмосфера с рязко носеща се мрачност по дълъг, колкото цяла нощ, тунел.
На 04/10/2024 г., Godflesh ще посетят България за първи път, за да ни покажат как насочват страданието и отвращението в музиката, които удрят както тялото, така и душата, но едновременно с това, използвайки тонове ужас и болка, създават нещо прекрасно.

Всички събития в клуб Mixtape 5 са стриктно 18+ с изключение на събития, които са специално обозначени като ALL AGES!
Лица под 18 могат да присъстват на събития 18+ само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане.
Клубът не работи с резервации!

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 седмици)

    Ей това вече е новина…Познавам няколко човека които ще си изгубят съня…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото