Гледайте новия клип на АНТИФРИЗ – Мъжка кифла

ANTIFRIZ IMG_3038Новата песен на Антифриз „Мъжка кифла“ вече е факт! Клипът към нея вече може да бъде гледан в ефира на BG Music Channel и в YouTube канала на телевизията.

Както преди дни от групата съобщиха, парчето е създадено специално за участието им на националния BG Music Festival, който ще се проведена  7 и 8 юни в Летния театър в град Сандански. Пловдивчаните бяха избрани да участват в категория „Рок“ измежду над 150 кандидати.

Можете да подкрепите песента на Антифриз във фестивала, като гласувате за нея в сайта на BG Music Channel тук: https://bgmusic.tv/chart/bg-music-festival-2019/

Участникът с най-много гласове ще получи специалната награда на телевизионните зрители.
„Мъжка кифла“ е своеобразното продължение на „BG мома“, но в малко по-различно звучене. В центъра на песента обаче отново е иронията към натрапените консуматорски ценности, обхванали огромна част от обществото ни.“, споделя китаристът на групата Никола.

„Ще се радваме да спечелим както наградата за рок изпълнение, така и наградата на телевизионния зрител чрез гласуването в сайта. За нас това ще бъде знак, че сме свършили добре работата си и сме зарадвали своите фенове“, допълни още музикантът.
“Мъжка кифла” е първата песен на Антифриз след издаването на дебютния им албум “Коалиция за умствено размразяване”.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото