Гласувайте за дизайна на тениска №12

T-shirt_whiteonblackSПриключи конкурсът за дизайна за дванадесетата ни годишнина. В него отново се включиха няколко автори, които предложиха своето виждане за тениска №12 на METAL HANGAR 18.

На фейсбук страницата ни започна гласуване, помогнете ни да изберем.

Ето какво се очаква от вас – от 31.08 до 05.09 ще може да избирате едно или повече от предложенията с „Харесване“.
Но броят гласове няма да е определящ за победителя, а ще ни служи за ориентир, какво допада на публиката ни. На 06.09 ние, хората стоящи зад Metal Hangar 18, ще изберем печелившия, съобразявайки се донякъде (но не изцяло) с гласовете във Facebook и ще го обявим в сайта.

Отново традиционно ще възнаградим  усилията на участниците (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност  на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРЪТ на дизайна за дванадесетата ни годишнина ще получи 2 от новите тениски и покана за всички концерти на ICreative Events, организирани в наша чест до края на календарната година. И като специална изненада, тази година ще му предоставим и покана за концерта на Evanescence.

Гласувайте.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото