Гласът на Godsmack Съли Ърна пристигна в София

sully erna - hometown life (2016)„Обичам хората в България, обичам вашата култура. Искам да направим най-хубавото шоу, на което сме способни“, каза прочутият фронтмен.

Прочутият вокалист и фронтмен на култовата банда Godsmack Съли Ърна пристигна вчера в София за предстоящия си концерт. Днес вечерта музикантът ще излезе на сцената в зала „Арена Армеец“ с цялата си група за солови проекти, част от която е и феноменалната вокалистка Лиса Гайър. В програмата са включени хитови заглавия от соловите албуми на Съли като Sinner’s Prayer и Broken Road, както и парчета на Godsmack. За първи път българските фенове ще чуят на живо и заглавната песен от албума Hometown Life, която не беше изпълнена на миналогодишните концерти на звездата в София.

Шоуто ще отбележи 11-тия рожден ден на радио Z-Rock. Съли бе посрещнат на летището от фенове, които побързаха да се снимат със своя любимец. България е част от успешното европейско турне на Съли Ърна, в което най-мащабното събитие е именно в София.

„Обичам хората в България, обичам вашата култура. Когато за пръв път дойдох, не знаех какво да очаквам, но сега вече съм наясно колко искрена и емоционална е публиката тук. Искам да направим най-хубавото шоу, на което сме способни“, сподели Ърна още при излизането си от терминала.

За концерта  са подготвени специални аранжименти, в които да се включат и талантливите момичета от Оркестъра на Класик ФМ радио – Звезди, Галя и Кристи. Веднага след пристигането си в хотела музикантът започна работната репетиция с цялата група, а довечера ще разпусне в известен столичен рок бар, заедно с групата и българските си приятели.

Днес  все още могат да бъдат закупени билети за концерта “The Voice of Godsmack – Sully Erna in concert”. Те са налични в мрежата на „Ивентим“ в цялата страна. Касата на „Ивентим“ в зала „Арена Армеец“ ще продава билети днес през целия ден до началото на шоуто в 20:00 ч. Входовете на залата ще бъдат отворени за публиката в 18:30 ч.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото