ГЕОРГИ МИНЧЕВ трибют на 22 март

Почитат ГЕОРГИ МИНЧЕВ с трибют-концерт на 22 март!

На 22-ри март, този четвъртък, в клуб Строежа ще се проведе концертна вечер, посветена на творчеството на ГЕОРГИ МИНЧЕВ. Събитието се осъществява с подкрепата на Kamenitza и Ballantine’s и ще даде началото на 12-седмична лайв кампания, всеки четвъртък.

Сред основните участници в трибюта са Подуене блус бенд, начело с Васко Кръпката, още Милена Славова, Валди Тотев в акомпанимент на цигулка, Камен Кацата. Вечерта ще стартира с акустични изпълнения на Боби Косатката, известен като фронтмен на рок-алтърнатив групата Der Hunds.

Сред близо двучасовия сет намират място песни като „Бяла тишина“, „Снегът на спомена“, „Сребърни ята“, „Музикантска съдба“, „История с китара“, „Блаженни години“, „Мързелив бирен ден“, „Бира, секс и рокендрол“, „Гадже бонбон“, „Сам на бара“, „Нека се обичаме“, „Няма любов“ и мн. други.

Билети за трибюта на Георги Минчев се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 6 лв. на предварителна продажба и 7 лв. на самата дата и на място. Част от касите – Строежа, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото