Geoff Tate (Operation: Mindcrime), Apocalyptica и Megadeth във „Фрактура“

На 16 май (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Deftones, Black Label Society, Gojira и Five Finger Death Punch.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Geoff Tate (Operation: Mindcrime) и ще бъде припомнено какви истории разказaха Apocalyptica за родните фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Megadeth и репортаж от френския фестивал “Xtreme”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Destruction, ще видят как Khemmis правят кавър на Dio, класическата песен ще бъде на Roy Orbison, в “Exotic“ ще бъдат представени Turbulence, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Ugly Kid Joe в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Mr. Bungle, Buckcherry, Sevi, Alluval и Ross The Boss също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото