Gaahls WYRD с концерт в Букурещ

gaalswird

Като продължение на турнето „Vardøger European Tour” в началото на 2018-та проектът Gaahls WYRD пристига в Румъния за първи път в сегашния си състав. Групата ще представи специален концерт за всички фенове на блек метъла! Шоуто ще се състои на 4 февруари в клуб Fabrica в Букурещ заедно с още една група, която ще бъде обявена през задаващите се седмици.

Билети могат да бъдат закупени на www.AmBilet.ro на цени 49 леи (около 20 лв.) за първите 50 билета и 59 леи (около 25 лв.) след изчерпването на това количество. В деня на концерта на входа на клуба цената ще е 70 леи (около 30 лв.).

Важно: В продажба са пуснати само 200 билета!

Въпреки, че Gaahls WYRD е сравнително нова група тя представлява кулминацията на две десетилетия работа и посвещение на човека вдъхновил името на групата Gaahl. Заради участието му в групи като Gorgoroth, God Seed, Wardruna, Gaahlskagg, Sigfader и Trelldom блек метъл обществото го познава като уникален глас сред блек метъл музикантите. Сет листът, който групата ще представи на този концерт ще включва песни на Gorgoroth, God Seed и Trelldom. Също така ще представят песни, които все още не са издадени, но ще бъдат ключени в предстоящото ЕР, което групата подготвя за издаване. Редно е да се отбележи, че част от Gaahls WYRD е също талантливият китарист Stian Kårstad познат като “Sir” сред сцената. Ако се върнем 20 години назад Gaahl и Sir са свирили заедно в Trelldom и God Seed. Съставът ще бъде допълнен от бивши членове на групи като God Seed, Borknagar, Aeternus и Sahg.

Организатор на събитието е Maximum Rock. Можете да посетите и официаллната страница.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото