FYELD представят нова песен и видео

Fyeld представиха новия си клип към парчето „Hoi Polloi“ – първо за бандата на български език. Той е инспириран от филмите „Кокаиновата мечка“ и „Портокал с часовников механизъм“, а името на песента в превод от гръцки означава „простолюдието, обикновените хора“. Видеото е режисирано, заснето и монтирано от продуцентското студио Never Stopping Productions, основно занимаващо се с късометражно и документално кино, като „Цената на мечтата“, разказващ за първото издание на ултра крос триатлона Лъвско сърце през 2016 г.
Тракът е записан и смесен в Sofia Studio Sessions от Пламен Пенчев, чието дело още са пианото и акустичната китара в него.
Групата продължава есенния си тур в страната и междувременно подготвя снимките към следващия си сингъл Madness (What U Preach), с който участва в Мастършеф и който отново ще бъде визуализиран от Never Stopping Productions.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото