Фронтменът на BEHEMOTH издава своя книга

Фронтменът на полската екстремна банда Behemoth – Adam “Nergal” Darski е към края с писането на книгата, която той определя като „негова автобиография”.

Озаглавена “Sacrum Profanum”, Nergal, който наскоро се възстанови от лечение на левкемия казва, че тя е „като едно наистина дълго и задълбочено интервю”.

И за да не съдържа чисто и просто само думи, той ще работи с Group 13, чието дело са клиповете към “At the Left Hand Ov God” и “Ov Fire and the Void”.

“Заснемаме няколко трейлъра за съпорт. Епизодите ще са малки портрети на важни части от книгата.”, казва Nergal.

Също така той споделя и, че този проект е бил начин за него да се отпусне от напрежението покрай Behemoth„Създава баланс по време на турнетата с Behemoth. Правейки напълно противоположни неща е много освежаващо. Задържа баланса в живота ми.”

“Sacrum Profanum” ще бъде издадена през октомври тази година. Като за начало ще бъде само на полски език и според интереса може би и на английски.

Днес бе разкрита и корицата на книгата, дело на Seth Siro Anton.

  1. #1 написан от Любо (Born Dead) (преди 9 години)

    Супер! Чакам я с нетърпение на английски!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото