FROM ASHES TO NEW с нов албум

Американската рок банда FROM ASHES TO NEW от Ланкастър, Пенсилвания официално пусна новия си албум „The Future“ в продажба на 20 април. Албумът съдържа 11 песни и е един от най-чаканите албуми за 2018 година. В песните можете да чуете чисти вокали, повече рап и много по-чувствени и лични текстове.
Някои от най-добрите песни в новия албум на FROM ASHES TO NEW са „The Future“ и „Let Go“. В песента „The Future“ можете чуете детски вокали, които са изпълнени от синът на рапъра Matt Brandyberry и приятели му.
В песента „Let Go“ ще чуете един много личен и чувствен текст, който е много важен за китариста на бандата Lance Dowdle, и е в памет на негова бивша приятелка.
FROM ASHES TO NEW за пореден път показаха, че песните им не са просто музика и текст, а във всяка песен можете да чуете и усетите нещо реално и силно.
From Ashes to New 2018Списък на песните в албума
1. Wake Up
2. Crazy
3. My Name
4. Gone Forever
5.Broken
6. Forgotten
7. Enemy
8. Nowhere To Run
9. Let go
10. On My Own
11. The Future

Последвайте From Ashes To New:
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото