FOREVER STILL с видео към баладата „Is It Gone?“

foreverstill.bandheader-2019

Остават само още две седмици, докато FOREVER STILL издадат втория си дългосвирещ албум „Breathe In Colours“. За този запис датските метъл майстори са адаптирали мрачна музикална концепция, вдъхновена от дистопичното бъдеще на киберпънка, като те черпят вдъхновение от някои от най-големите произведения в този жанр като Blade Runner и Akira. Сега групата зарадва феновете си с една завладяваща и силна балада – „Is It Gone?“. Фронтдамата на състава Maja Shining сподели:

Цялостната мисъл зад „Is It Gone?“ може да бъде обобщена в реда от припева, който гласи „Изчезнало е само когато се освободиш от него“, което, мисля си, е нещо, което може да се отнесе за много хора. Ние се придържаме към всички тези негативни неща и мисли, някои от които може никога да не се случат. Аз си спомням как веднъж четох, че 85% от нещата, за които се тревожим, никога не се случват. Това са доста проблеми без никаква причина изобщо. Понякога ти трябва просто да се освободиш от това и да спреш да се тревожиш за нещата, които са извън твой контрол.

Списък с песни:11-43-52-forever-still-breathe-in-colours
01. „Rewind“
02. „Fight!“
03. „Breathe In Colours“
04. „Is It Gone?“
05. „Survive“
06. „Do Your Worst“
07. „Pieces“
08. „Rising Over You“
09. „Say Your Goodbyes“
10. „Embrace The Tide“
Бонус:
11. „Is It Gone?“ (Акустична версия)
12. „Perfect Day“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото