ФОНДАЦИЯТА представя нов амбициозен проект на 4 април в НДК

fondaciata live2Супергрупата ФОНДАЦИЯТА с Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще представи нов, изключителен проект, заедно със Симфоничния оркестър на Българското национално радио, с диригент Григов Паликаров. Бляскавото събитие ще се състои на 4 април 2016 в зала 1 на НДК, с начало 19.30ч.

Билетитe вече са в продажба в мрежата на Тикетпортал /www.ticketportal.bg/. Цената им е от 15 до 55 лв., според мястото в залата. От днес в продажба се пускат и ограничен брой “специални билети с подарък от ФОНДАЦИЯТА” – с цена 70лв. Подаръкът ще бъде изненада за собственика на билета, която ще бъде “разкрита” по време на концерта на 4 април.

Билети от всички категории могат да се закупят и в магазините на Office1Superstore, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, На Тъмно, бензиностанции OMV, Билетен център в НДК и Билетна каса на зала “Арена Армеец”.

Музикантите от ФОНДАЦИЯТА споделиха, че вече са в етап на трескава подготовка за концерта в НДК, а общите им репетиции със Симфоничния оркестър на БНР са много вълнуващи. На 4 април 2016 ще станем свидетели на поредния приказен спектакъл поденесен от ФОНДАЦИЯТА, а освен прекрасни песни, любими на повече от три поколения българи, групата е подготвила и друга приятна изненада за феновете си. Всеки, който бъде на концерта в зала 1, ще може да го слуша отново, веднага след приключването му /още в колата си или в къщи/.

Музикантите планират да гостуват с проекта и в други градове на страната.

След три напълно разпродадени концерта на ФОНДАЦИЯТА у нас (един, от които в зала “Арена Армеец”), две мащабни турнета в САЩ и Канада и голямо турне в Европа, групата отново се стяга за дълъг път. През феруари и март ФОНДАЦИЯТА ще изнесе десетки концерти в далечна Австралия и Нова Зеландия.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото