FLAMES IN SKY, ИЗВЪН РЕАЛНОСТТА и КРИСТИАН ДОБРЕВ с общ концерт

adams20122015

Групите  Flames In The Sky и  Извън Реалността и китаристът  Кристиан Добрев ще направят  едно  разчупено и по – различно  участие на 20/12/2015 в бар клуб Адамс от 19:30ч. Освен  изпълненията  на  двете  групи  по отделно, както  и на  соловия  китарист, те всички  заедно  ще направят  общи  парчета, в които  ще вземат  участие  и специални  гости. Младежите очакват  да се създаде  много  настроение  и приятно  изкарване  на  вечерта  в клуба.
CHRISTIAN DOBREV: 19 годишен, студент по музика , първи курс. Свири на китара от 7 години, носител на първи и втори места в няколко международни и национални конкурса. Има участия в клубове в София, Пловдив, Дупница, Варна и Бургас. Изпълнява кавъри на електрическа китара и авторски инструментали, като залага на сложността, техничността и атрактивността на парчетата.

FLAMES IN THE SKY: – symphonic metal група от началото на 2014 година, но в пълен състав от март 2015.Свирят кавъри на Nightwish и Within Temptation към момента.

ИЗВЪН РЕАЛНОСТТА: Групата е създадена в средата на октомври месец. Работи и твори на територията на София, като набляга на създаването на стойностна авторска българска музика.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото