Five Finger Death Punch, Hollywood Vampires и Lindemann във „Фрактура“

На 23 май (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на At The Gates, Spiritbox, Ill Nino и Lord of The Lost.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Five Finger Death Punch и ще бъде припомнено какви истории разказaха Hollywood Vampires за родните фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Lindemann и репортаж от немския фестивал “Euroblast”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Uriah Heep, ще видят как Halestorm правят кавър на The Who, класическата песен ще бъде на Cream, в “Exotic“ ще бъдат представени Shadows, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Hatebreed в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Cellar Darling, Oceans, Hellion Stone, Chevelle и Eddie Vedder също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото