Symphonic Metal Gathering ще се проведе за първи път в Пловдив

First Symphonic Metal GatheringСедмица преди Коледа Център за Сценични Изкуства Stage 51 – гр. Пловдив ще събере за първи път на една сцена българските симфоник метъл групи в двудневен фестивал.

На 16-ти и 17-ти декември феновете на музиката ще имат възможността да видят на живо шест банди, наложили се през последните години всяка в своя жанр на симфоничния метъл. First Symphonic Metal Gathering, Plovdiv 2016 ще стартира на 16-ти декември (петък), като отговорната задача да открият събитието е поверена на прог-симфониците Mystica, които са една от най-утвърдените банди с дълга биография. В двата дни гостите на фестивала ще могат да се насладят и на изпълненията на Ghost Warfare (Хасково), Bendida (София), The A.X.E. Project (Монтана), Aegonia (София) и домакините на събитието Enthronement (Пловдив).

Специални гости на фестивала ще бъдат Fat White Chiefs (Плевен), които ще открият концертната програма на 17-ти декември (събота).

Освен да се насладят на живите изпълнения на любимите си банди, феновете ще могат да се сдобият и с артикули на групите в мърчандайз зоната. Пропуските за събитието ще бъдат пуснати на 16-ти декември в Stage 51 на цени съответно: 8 лв-еднодневни и 12 лв-двудневни.

Ето и пълната програма на фестивала:

Петък, 16.12.2016 г. – начало: 20:00 ч.

Mystica
Ghost Warfare
Bendida

Събота, 17.12.2016 г. – начало: 20:00 ч.

Fat White Chiefs
The A.X.E. Project
Aegonia
Enthronement

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото