FIREWIND обявиха новия си гост вокалист

FirewindFirewind обявиха, че Kelly „Sundown“ Carpenter (Adagio, Beyond Twilight) ще бъде новият вокалист на бандата по време на предстоящото й турне в Северна Америка, който ще заеме мястото на напусналия Apollo Papathanasio.

Ето как групата коментира настъпилите промени:

За съжаление, трябва да обявим, че Apollo е взел решението оконачателно да преустанови  вокалната си дейност с Firewind. В последните няколко години стана ясно, че той не може да се справи със задълженията – увеличаващите се концертни изяви, натоварените промо графици и пр. Неведнъж се е налагало да търсим заместници, за да успеем да приключим турнетата си. За щастие сме имали късмета да работим с някои от най-добрите вокалисти от метъл сцената. Тъжни сме, разбира се, за напускането на Apollo, но и смятаме, че шоуто трябва да продължи! Firewind е банда, която премина през много възходи и падения през последните 10 години, но все още е в силата си! Сега сме щастливи да обявим, че Kelly „Sundown“ Carpenter ще пее с нас в предстоящото ни американско турне, в което ще свирим заедно с Turisas!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото