FINNTROLL празнуват годишнина в Румъния

Точно ден преди да се приземят на есенното издание на Metalhead Meeting в Букурещ, по своя път от Будапеща, Finntroll ще се отбият в китното румънско градче Тимишоара на 26.09. Хедлайнърското шоу, подобно на останалите дати от тематичното турне, ще отпразнува десетата годишнина от издаването на супер успешния им албум “NATTFODD”, който роди емблематичния хит „Trollhammaren“.

Бандите, които ще забият преди троловете, са HATESPHERE (thrash metal) от Дания и Profane Omen (melodic death metal) от Финландия. Първите видяхме миналата година като съпорт на Hypocrisy в София.

Град Тимишоара е третият по големина в северната ни съседка и се намира на около 530км. от София, на 170км. от Белград и на 330км. от Видин.

Билети за специалното шоу можете да намерите онлайн (за принтиране вкъщи) на този адрес – на цени от 40 леи в предварителна продажба (приблизително 18лв) и 50 леи (23лв) на входа. Мястото е местният клуб Daos, датата е 26 септември, 20ч.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото