Partytr1pbr0s PTB-interviewПриятели, ето че дойде време да закрием сезона на интервютата на PartyTr1p Br0s. Беше една наистина интересна и пълна с емоции година! Благодарим на всички музиканти, които ни се довериха, и с които проведохме едни наистина стойностни интервюта. Ние вярваме в българската рок и метал сцена и мислим, че е въпрос на време тя да бъде оценена подобаващо и в чужбина!
Огромни благодарности и към Васко Катинчаров и предаването Фрактура по Диема, които ни приютиха през тази
година, помагаха ни във всичко и ни мотивираха да завършим предварително уговорените 48 на брой интервюта, дори когато тази задача ни се струваше трудна. Ето и финалното интервю за този „сезон“ на нашия влог! Един
непринуден разговор с Васко, в който се споделяме впечатленията си от изминалата година! В него представяме и хората, без които щеше да ни е доста трудно да осъществим това начинание – Пепи и Драго! Надяваме се скоро да ви изненадаме с нещо ново, така че както винаги – like, share, subscribe и до много скоро!”

Иван и Никола
(PartyTr1p Br0s)

PartyTr1p Br0s цели подпомагане и популяризиране на родни изпълнители, и e част от компанията за международен аутсорсинг на видео и аудио продукции Brain Stock Footage House. Абонирайте се за канала на PartyTr1p Br0s в Youtube и харесайте страницата във Facebook, за да научавате последните новини.