На 7, 8 и 9 юни в сърцето на живописните Родопи (село Полковник Серафимово, Смолян) ще се проведе музикалният фестивал Meadows In The Mountains.

Съкровено и уникално изживяване, Meadows in the Mountains съчетава спиращ дъха пейзаж, артистично обкръжение, екстремни забавления и музикална палитра, преливаща от седемдесетарски рок, през фюжън джаз, до ударен клубен саунд. Сред отличителните черти на фестивала са и множество арт инсталации и позитивно настроената предимно интернационална публика, трескаво търсеща свежото усещане за ъндърграунд в чист вид.

Основна амбиция на организаторите от UK и българските им партньори от Off The Record е да превърнат Meadows in the Mountains в уникално бягство сред дивата природа, където властват свободата, творческата енергия и хедонизмът. Допълнителните забавления са “Къпане под водопада”, “Пързалката на смъртта” ,“Тревен бобслей” и други екстремни активности, а сред по-спокойните са езда и къпане в термалните извори наблизо.

Авантюристичният дух е задължителен не само по отношение на мястото и концепцията, а и за по-качественото музикално откривателство. 3-дневният лайн-ъп на Meadows in the Mountains преплита изпълнения на групи и соло музиканти на живо и DJ сетове. Сред поканените артисти са германският диджей Moomin, холандецът San Proper, Wbeeza, Jane Fitz и Demob Happy от Великобритания, американците Nick Monaco и Baby Prince (Wolf+Lamb) и още над 20 имена на артисти, които тепърва ще покоряват световната инди сцена.  Резидентите на Off The Record – Laylla Dane, Bosha и Garo също са част от списъка.

Билетите за Meadows in the Mountains са на цена от 90 лева – и се продават на българската фейсбук страница на фестивала. Там, както и на сайта на събитието има пълна информация за концепцията и гостите тази година.

Още по-лесен начин да се подготвим за предстоящите забавления е присъствието на промо-партито на Meadows in the Mountains на 23 май във Fabrica 126, където всички посетители ще имат възможността да закупят тридневен пас за фестивала с 33% намаление.