Fernando Ribeiro се снима с дамски обувки

ribeiro

Всъщност е за добра кауза (преди да се възмутите съвсем). Емблематичният Fernando Ribeiro, вокалист на MOONSPELL се присъедини към стоте писатели, музиканти, учени, актьори, спортисти, лекари, модели, водещи и политици, които взеха участие в кампанията „100 мъже без предразсъдъци“. Въпросната кампания е насочена срещу дискриминацията по полов признак. В нейните рамки, Ribeiro се е снимал в червени, дамски обувки на висок ток, изработени от Luís Onofre, най-известинят португалски дизайнер на обувки със звездна клиентела.

Стоте снимки, които са направени в рамките на кампанията, за първи път са показани на 8 март. До 2 април те ще бъдат изложени в “Centro Cultural de Belém” в Лисабон, където достъпът до тях е безплатен.

Португалското списание “Máxima” ще публикува всичките снимки в отделна книга, а постъпленията от продажбите й ще бъдат дарени на асоциацията “Associação Laço”, която се бори с рака на гърдата в Португалия от 2000 г. насам.

  1. #1 написан от Анонимен (преди 5 години)

    И тоя изпуши

  2. #2 написан от злобчо (преди 5 години)

    Ъхъ.Съвсем.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото