ENTER SHIKARI с обръщение към българските фенове

ENTER SHIKARI_Hacktivist POSTER 20151006BG„Здравей, България, приятно ми е да ви видя. Свирим на шести октомври в София! Бъдете там!” – това е част от веселото видеообръщение на Крис и Роу от щуравата британска банда ENTER SHIKARI по повод гостуването им следващата седмица в България. Концертът им ще е в столичния клуб Mixtape 5, а специални гости на събитието ще са сънародниците им от друга обичана и отдавна чакана банда HACKTIVIST. Шоуто на двете банди ще е с продължителност от над два часа, а видеообръщението към българските фенове можете да видите по-долу.

Все още има билети, които да закупите онлайн и в мрежата на Eventim.bg и магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта във Варна или от билетна каса пред общината на град Пловдив. За всички събития на BGTSC денонощно билети се продават в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

След като цената на билета стартира от 30 лева, в момента тя е 35. При налични бройки в деня на събитието и на място в клуба, цената ще е 45 лева.

Предстои оповестяване на още подробности!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото