ENDEZZMA ще издадат ЕР преди планувания нов албум

endezzmacoverНорвежките блекове ENDEZZMA обявиха, че издаването на новия им албум „The Arcane Order“, който е плануван да излезе през март ще бъде предшествано от ЕР във формат 7″ винил. Датата, на която ще види бял свят е 24 февруари, тиражът е само 500 копия. „Morbus Divina“, както е именувана творбата съдържа две композиции. Едноименната „Morbus Divina“ е от предстоящия албум и можете да чуете тук.

Историята на втората композиция „Black Tempest“ е доста по-интересна. Това е била последната песен написана от Trondr Nefas преди неговата смърт. Барабаните са изсвирени от басиста на Beastcraft и основател на Tsjuder, барабанистът Desecrator. ЕР-то е записано в Gravlund Studio, а мастеринга е на Tore Stjerna от Necromorbus Studio (Watain, Repugnant, Tribulation). Ще бъде издадено чрез Pulverised Records, а обложката е на Remember The Fallen Artworks.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото