ELUVEITIE ще изнесат своето ново шоу и в София

ELUVEITIE Poster 15.02.2015 - BGДойде и официалната информация за един от предстоящиге концерти:

BGTSC представя: концерта на ELUVEITIE, който ще се състои на 15 февруари 2015 година от 19.00 часа в столичния клуб Mixtape5. Концерта е част от втората част от европейското турне по представянето на последния и най-титулован албум на бандата “Origin”.

Билети се продават от днес онлайн и в мрежите на Eventim, TicketPro и Ticketlogic BG. На касите в Germanos, Пикадили, Orange, Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей), Техномаркет, Technopolis, OMV, Office 1 Superstore, Usit Colours, Магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В момента билетите са на цена от 35 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба ще са 45 лева. Предстои оповестяването на още групи и подробности!

*Клубът не работи с резервации

**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe ***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото