EINHERJER издават през февруари

Викинг метълите EINHERJER ще издадат осмия си студиен албум през февруари и с това ще заковат статута си на пионери в жанра. North Star е създаден от Frode Glesnes, Gerhard Storesund и компания отдавайки почит на корените на групата, но смесвайки ги с модерни течения.
Албумът отбелязва завръщането на бандата в Napalm Records  25 години след издаването на легендарния им албум Dragons Of The North (1996), който ще бъде преиздаден в ремастерирана версия на 26 февруари.

„„ Звездите “ имат много значения. Нощното небе е необятно и може да бъде поразително. През цялата история човек се е обръщал към звездите, за да намери отговори на всякакви въпроси. „Stars“ ви отвежда на музикално пътешествие в класически EINHERJER стил. Безкрайно пътуване. Без граници. Ограничено само от собственото ви въображение. И както обикновено, никакви глупости! Северната звезда е символ с многобройни значения. Може да бъде насока или може да бъде лична мисия. Нещо, към което да посегнем. Това е котвата на северното небе. Нуждаем се от нещо стабилно в този бързо променящ се свят, в който живеем. ”

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото