„Джон Бон Джоуви – Биографията“ на пазара от издателство Еднорог

Print За всички любители на изпълнителя, както и на книгите на Българският пазар вече е и „Джон Бон Джоуви – Биографията“.

Автор на биографията е Лора Джаксън, тя е автор на биографии на много филмови и музикални легенди. В продължение на 15 години тя проследява живота на звездите и е интервюирала много от тях. Познанството й с близки и приятели на звездите тя има възможността да пише биографии, които са признати от критиците по цял свят.

Нейно дело са биографиите на Bono, Steven Tyler, Brian May, Eagles, Neal Diamond, Queen, Sean Bean и др.

Книгата можете да поръчате от сайта на издателство „Еднорог“ или на щанда им на в момента провеждащият се „Панаир на книгата“ в НДК.

От слаб ученик до рок икона, която разчупва стереотипа за шеметния живот от типа „секс, наркотици и рокендрол“, от покорител на женските сърца до отдаден на семейството баща на четири деца, това е историята на мегазвездата на рока Джон Бон Джоуви.
Пътят на групата Бон Джоуви до върховете на славата, изпъстрен и с малко известни факти от живота на Джон Бон Джоуви, като тайната му сватба с Доротея или активното му участие в предизборната кампания на американския президент Барак Обама, е всъщност една от най-вълнуващите истории на успеха в музикалния свят.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото