На 10 декември (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на The Rolling Stones, Saxon, The Halo Effect и Amaranthe.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Dynazty и ще бъде припомнено какви истории разказаха Septicflesh за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Bury Tomorrow и репортаж от чешкия фестивал “Rock For People“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно cъс Serenity, ще видят как Papa Roach правят кавър на Blur, класическата песен ще бъде нa Carcass, в “Exotic“ ще бъдат представени Voracious Infection, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa W.A.S.P. в България през 2009 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Kobra Paige, Suicidal Angels, Dymytry, Keith Richards, Der Hunds, Those Damn Crows и Equilibrium също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show