Две италиански и една американска банди ще свирят на втория рожден ден на клуб Disorder

клуб Disorder 2 yearsВтори рожден ден на клуб Disorder – Свищов.

На 25-ти ноември метъл клуб Disorder в Свищов празнува своя втори рожден ден. На събитието ще забият три чуждестранни банди и то ще е напълно безплатно за всички посетители.

Първи на сцената (в 19:00 ч.) ще се качат BRUTE FORCZ, които идват чак от САЩ. Бандата, основана от двама бивши професионални кечисти, ще разбие публиката със своя motorhead-ски хеви метъл. BRUTE FORCZ имат един студиен албум наречен „Out For Blood“, от който е и пилотния им сингъл „Sex Machine“. След прибирането си в Щатите групата продължава работа по втория си студиен албум.

След това ABSCENDENT рязко ще втвърдят атмосферата. Италианската банда ще изкърти публиката със здрав траш/дет метъл. Момчетата от ABSCENDENT ще ни изсвирят парчета от своя първи албум „Decaying Human Condition“.

Идва ред и на кулминацията на вечерта! Едва ли има фен на метъл музиката, който не е чувал за легендата DEATH.
ZERO TOLERANCE е метъл банда от Италия, поставила си трудната задача да направи трибют на пионерите в дет метъла. Те гостуват в Свищов за да изсвирят най-големите метъл класики, написани от Chuck Schuldiner. С тях ще се изкефим и ще отдадем почит на „бащата“.

След края на концерта партито по случай рождения ден на клуб Disorder продължава до сутринта с много метъл и всички посетители ще имат възможността да ударят по някоя напитка с членовете на бандите.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото