Две банди от Македония ще свирят в София

На 18 юни в София ще видим гостите от съседна Македония –  Born for Slaughter (crust/metal) и Irritatement (powerviolence).

Много вероятно е да не сте чували и двете групи, особено Irritatement, тъй като те все още нямат нищо записано, доколкото ни е известно. Born for Slaughter пък могат да се похвалят само с един сплит-албум, издаден на 12″ плоча, в който разделят другата и страна със Silence Mean Death (crust/d-beat) от Белгия. Всичко това не би трябвало да заслабва интереса ви, а даже напротив, тъй като ще имате шанса да видите с очи развитието на независимата сцена в Македония (нещо с което не много българи са запознати и често бива подценявано). Страната на Born for Slaughter от гореспоменатият сплит може да бъде намерена за свободно сваляне в bandcamp страницата им. Надяваме се да достигнат бройки на аналогов носител и до България, тъй като ние сме последна спирка от европейското им турне.

Подгряващите групи от България ще бъдат също две, Lapsus Linguae (crustcore) и Razgruha (crust/grind), което май не е нищо ново под слънцето.

Събитието ще се проведе в клуб Grindhouse (бул. Цариградско шосе 73), датата е 18.06.2014 г. (сряда), входът – 5 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото