DROPKICK MURPHYS в София – програма и основни правила – подробности

Dropkick SOFIA BG WEBDROPKICK MURPHYS идват за първи път у нас. Концертът утре, 5 юни, е без съмнение едно от най-очакваните събития у нас тази година.

Многохилядна публика ще изпълни Зимния концерт в София, за да участва в невероятно зареждащото шоу на ирландската банда от Бостън.

Касата на входа ще започне работа в 17:00, а вратите на залата ще бъдат отворени за публиката в 18:00.

Концертът започва в 19:45, като първи на сцената ще излезе специалният гост от Англия – ФРАНК ТЪРНЪР.

Веднага след него настъпва дългоочакваният момент за всички DROPKICK MURPHYS маниаци. Шоуто ще завърши малко преди 23:00!

ХОРА СЪС ЗАТРУДНЕНО ПРИДВИЖВАНЕ (колички) – за тях е предназначен служебният вход на Зимния дворец – намира се от задната му страна (към Витоша). Притежателите на билет, които имат нужда от него могат да се свържат с нас на специалния телефон 0886 660-311. Те ще бъдат настанени в обособен сектор в залата – в близост до специална тоалетна.

Притежателите на фалшиви билети няма да бъдат допуснати до концерта!!!

Все още можете да вземете своя билет с цена 65 лв в системите на www.Eventim.bg. www.EpayGo.bg и всяка каса на Easypay в страната. Утре ще се продават по 70 лв.

ДЕЦА до 10 години (включително) влизат без билет, но задължително с придружител.

В Зимния дворец НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ:
– професионални камери и фотоапарати;
– обемисти сакове;
– напитки;
– хладни и огнестрелни оръжия;
– лица в неадекватно състояние.

ВНИМАНИЕ:

– ПУШЕНЕТО в Зимния дворец е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО, включително и на електронни цигари. Нарушителите ще бъдат извеждани извън територията на залата – без право да се върнат в нея.

ДОПЪЛНИТЕЛНО:
– Освен регулярните тоалетни на Зимния дворец, ще бъдат монтирани и временни тоалетни за удобство на големия брой зрители.
– В Зимния дворец ще има и четири бара с вода и бира…
– Щандът с официалните сувенири на DROPKICK MURPHYS и ФРАНК ТЪРНЪР ще бъде богат и много разнообразен. Ще го намерите точно срещу входа!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото