DRAGONFORCE подготвят нов албум; пускат нова колекция на пазара

 Номинираната за награда Грами група DRAGONFORCE е започнала работа върху наследника на Maximum Overload“, който е планиран да излезе през март догодина. Бандата е влязла в Fascination Street Studios в Швеция заедно с продуцента Jens Bogren.

dragonforceband2016_638

 В други новини, DRAGONFORCE пускат на пазара нова колекция, съдържаща 22 парчета с общо времетраене 2 часа и 30 минути. В изданието ще бъдат включени всички хитове от шестте студийни албума на бандата, както и няколко изпълнения на живо за максимално удоволствие на слушателя. Колекцията ще носи името „Killer Elite – The Hits, The Highs, The Vids“ и ще излезе официално на 23-ти юли чрез Spinefarm Records.

dragonforcekillerelitecd

 1. #1 написан от Но (преди 8 години)

  Абе хора, от де ги намирате тези „новини“?
  „В други новини, DRAGONFORCE пускат на пазара нова колекция, съдържаща 22 парчета с общо времетраене 2 часа и 30 минути. В изданието ще бъдат включени всички хитове от шестте студийни албума на бандата, както и няколко изпълнения на живо за максимално удоволствие на слушателя. Колекцията ще носи името „Killer Elite – The Hits, The Highs, The Vids“ и ще излезе официално на 23-ти юли….“
  Поне вижте официалния сайт на групата:
  RELEASE DATES
  Japan: 13th April 2016
  Europe: 29th April 2016 | 2CD+DVD Deluxe Ed. | 2CD Standard Ed. | iTunes
  Демек, албумът излезе преди повече от месец.

   • #3 написан от Но (преди 8 години)

    Писането не е само копи-пейст. Като пишете „новини“, преглеждайте поне 2 източника. Иначе и ние можем да четем чужди сайтове. А албумът наистина е на пазара от преди месец.
    И какъв е тоя превод: „В други новини, DRAGONFORCE пускат на пазара нова колекция…“? Малко българският куца.

    • #4 написан от Viper (преди 8 години)

     Blabbermouth са ни достоверен източник, а и няма как винаги да знаем дали дадена информация е вярна, тъй като не всеки автор в сайта е фен на съответната група.

     • #5 написан от Но (преди 8 години)

      Муахахах. „не всеки автор в сайта е фен на съответната група“
      Май девизът на сайта беше „фенове пишат за фенове“.
      Ами пишете само, за което сте фенове, поне да няма грешки. Защото вместо да си оправите статията, започвате да философствате, колко ви е достоверен източникът. И показвате, че ви бива само в копи-пейст с превод на български.

      Артър Дент, стегни си редиците.

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото