Tuff Luck documentaryПрез втората половина на месеца в САЩ ще се състои премиерата на документален филм за хитовата от 80тте банда Tuff Luck. На премиерата във Флорида ще присъстват като музикантите, така и продуцентът Andrew Klein, който е и брат на пбарабаниста на групата от по-късния й период. Той споделя:

Беше нереално време…  мислехме, че ще се изтрелят към звездите. Филмът се съсредоточава върху косммическата популярност, която бандата достигна в Южна Флорида и амбициите на индустрията да се докопа до тях. 

Докато индустрията примамва някои от рок имената тогава, членовете от Fort Lauderdale изведнъж се оказват между страниците на национални и международни списания сред някои от най-влиятелните имена в жанра – например Def Leppard, Motley Crue, Ozzy Osbourne, Whitesnake. Феновете започват да пълнят клубовете, за да видят наживо музикалните виртуози. За съжалени обаче в пика на популярността на групата барабанистът Todd Kelly е застрелян в Северно Маями.

Филмът за Tuff Luck включва всички живи членове: Dave Scott (китариt), James Marino (бас), Kenny Monroe (вокали), както и оригиналния басист Kenny Allen Thomas и  Jason Flom от Lava Records, Marc Ferrari от Keel и Mike Varney от Shrapnel Records.

DVD премиерата е на същата дата като кино версията – 21 февруари.