Див купон с ГРУПА Х и MENSTRUAL COCKTAIL

На 25. май в клуб Grindhouse ще се състои концерт на групите Jareniy Ciplyonak, Feudistes, Група Х и Menstrual Cocktail. Тематиката на събитието е „дет-грайнд-гор-нойз вечеря“, като менюто за вечерта в ресторант „Grindhouse“ съдържа „експресивен нойзкор само за заклети фенове, мъртъв дет/блек за живи хора, пиян кор с твърди кремвирши, както и десерт: щастлив гор за щастливи хора. Началото на ритуалната вечеря е 20:00 часа, а куверт можете да закупите на цена от 4 лв.

Момчетата от апетитния десерт Menstrual Cocktail ще представят новоиздадения в Германия четворен сплит NECROSPLATTERED ANAL VOMIT FISTFUCK, в който те взимат участие заедно със скандалните плевенчани Fecal Body Incorporated и още две италиански групи – Mincer и Cannibe. Записът на Menstrual Cocktail, озаглавен Monthlies Energy, съдържа 4 нови парчета и 2 класики, като всичко е изсвирено заедно с новия член на формацията – Хасо. Групата предоставя информация за втория им китарист по-долу.

Когато незрящата Дарина навършва 9 годинки, тя прокужда Хасо в приют за въображаеми приятели. Недоволен от компанията на плюшени мечета и носорози с пружини в очите, той започва малък бизнес край река Струма (поверителна точна дестинация) като месар. Хасо намира и разфасова малки дечица, които са се отказали от въображаемите си приятели. Не след дълго бизнесът се развива и той става менструален донор на музикантите от Menstrual Cocktail. Групата се впечатлява от факта, че Хасо е боледувал 3 пъти от СПИН и те го приемат радушно в състава си. В последствие става ясно, че Хасо е печелил наградата Gore Strings на събора в село Макоцево.

Събитие във Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото