DISTURBED с ново лирик видео

След завръщането си DISTURBED радват феновете си с песен след песен. Този път с лирик видео се сдоби песента „What Are You Waiting For“ . Тя е част от шестия им студиен албум, който се очаква да излезе на международния пазар на 21 август тази година от Reprise Records.

 

Какво споделят за завръщането си?

Draiman:

Идеята бе да напуснем, когато сме на върха, което вече бяхме постигнали и да се върнем когато се почувстваме обновени. Всичко беше стратегия. Искахме да си дадем възможността да отдъхнем, феновете да отдъхнат и да дадем шанс на културата да еволюира. Сега му е времето. Обкръжението е готово. Музикалният свят е готов. Ние сме готови.

Wengren:

Не се бяхме спирали изобщо от 1998. Трябваше да свършим някои свои неща, но не отне много време преди сърбежът и желанието да се върнат.

Donegan:

Искахме да се завърнем, когато дружно усетим огъня под краката си. Липсваше ни толкова много, че ние успяхме да се потопим в тази енергия и да доставим този албум. Направихме го с нашето темпо и при нашите условия.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото