Dimmu Borgir, Fernando Ribeiro (Moonspell) и Clawfinger във „Фрактура“

На 26 април (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Testament, Ill Nino, Igorrr и Vader.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат Dimmu Borgir и ще си припомним какви истории разказa Fernando Ribeiro (Moonspell) за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Clawfinger и репортаж от немския фестивал “Rock The Hill”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Metallica, Hacktivist ще правят кавър на The Prodigy, класическата песен ще бъде нa Accept, в “Exotic“ ще бъдат представени Takatak, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним архивни кадри от гостуването на Dark Tranquillity в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Whitesnake, Cyhra, Fat Bertha, Pride & Glory, Sum 41 и Irist също ще намерят място в настоящото издание на шоуто. 

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение всеки петък от 00:30 ч.     За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактура 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото