DETRAKTOR и RAMPART с мини турне в страната

Немските трашъри DETRAKTOR, които издадоха новия си албум „Full Body Stomp“ чрез Massacre Records ще изнесат концерти в София, Русе и Камчия.

Обиколката на DETRAKTOR и RAMPART стартира на 24 август (четвъртък) в столицата. Организатори на събитието са „Perfect Storm Events“ и клуб „При черепите“. Концертът започва в 20:00 ч. и ще бъде открит от младата испанска банда MEAN MACHINE.

На 26 август (събота) DETRAKTOR и RAMPART ще изнесат съвместен концерт в „Max Club“ – Русе, където групите ще представят пълни сетове от авторски песни.

DETRAKTOR ще участват в тазгодишното издание на “Running Free Festival” (25-26 август) с хедлайнер TANKARD, който се провежда в къмпинг „Стринава“, община Дряново и е организиран от „Metal Force HMC“.

DETRAKTOR и RAMPART са и част от концертната програма на традиционния за региона мото-рок фест “Bike Week Varna”, който се провежда в периода 28 август – 3 септември в комплекс „Камчия” и е организиран от мото-клуб „Wild Children“ – Варна.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото