Детайли около новия албум на SARKOM

21503_photo

 Лейбълът Dark Essence Records, на норвежките блекове SARKOM, обяви подробностите около предстоящия им, четвърти студиен албум, озаглавенAnti-Cosmic Art“. Изданието ще съдържа седем композиции – 6 авторски и един кавър на SODOM, като датата на издаване е 2 декември. От лейбъла споделят, че албумът е трябвало да излезе по-рано, отбелязвайки годишнина на групата, но поради технически и лични трудности е имало забавяне, което обаче е дало време на групата да създаде нещо наистина добро и да покажe, че SARKOM заслужават своето място на блек метъл сцената.

 Ще са включени гост-участия на Pehr Skjoldhammer от ALFAHANNE, китарните виртуози Ronni Le Tekrø от TNT и Peter Huss (SHINING), също така и бившият член на SARKOMSagstad. Обложката е дело на Spectrvm Lvsitani. Все още няма пуснати песни от албума.

Официални ресурси sarkom-coverpr
Facebook
Bandcamp
Sarkom
MySpace

Списък с песни и обложка :
1. Previous associates, now as targets for the gun
2. Mind-abscess
3. Ruiners of our family tree
4. Seen through the eyes of a paedophile priest
5. Come, dear cancer
6. Black metal necrophilia
7. Sodomy and lust (Sodom cover)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото