DEMON’S CLAWS с два концерта у нас

DEMON’S CLAWS е една от многобройните групи, която произлиза от активно развиващаdemon's clawsта се ъндърграунд сцена на Монреал. Музиката им е смесица от рокендрол с дисторшън китари, кънтри и блус с поп от 60-те, което им печели сравнения с The Rolling Stones и Pretty Things.
Бандата се събира през 2003 г. и до момента имат 6 дългосвирещи албума, сред които “Satan’s Little Pet Pig” (2007), който е огромна стъпка в развитието на групата. Албумът е мастериран не от кой да е, а от самия Jay Reatard. Този, както и “The Defrosting Of…” излизат под етикета на In The Red, лейбъл известен с това, че в каталогът им намират място едни от най-изтънчените албуми, като тези на Thee Oh Sees, Ty Segall, Chain & the Gang, Fuzz и др. Мом…четата издават множество сингли, както и 7-инчова плоча с кавъри на Rolling Stones, записана заедно с The Black Lips за Norton Records.
На 10 февруари DEMON’S CLAWS ще свирят в клуб City Stage, преди тях ще чуем COMASUMMER.

*Вход:10 лв. редовен билет
15 лв. в деня на събитието и на място
**Достъп на лица под 18 години

Ден по-късно групата ще гостува в клуб Mellon, Велико Търново.

Концертът е организиран от Blood Becomes Water, съвместно с MELON Live Music Club и TAM – пространство за културни и социални събития.
Вход на място: 8 лв.
Афтър парти с вход свободен!

COMASUMMER – Psychedelic/Garage банда, създадена в началото на 2014 в София. Започвайки като дуо и прераствайки в петчленен екипаж, в музиката си те смесват Psych, Garage, Desert Rock и Shoegaze елементи, за да създадат звукова амалгама, която остава в съзнанието на слушателите. Дебютният им албум “Out of the Sun“ е издаден в края на 2015 от американския лейбъл Custom Made Music. Той получава позитивна критика в страната и чужбина и заема челни места в специализирани класации в Англия, САЩ, Чили и Русия. Групата е споделяла сцена с The Shivas, Whereswilder, The Noise Figures, Temple of the Smoke, Nerrves и множество български музиканти.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото