DEMON HUNTER пуснаха ново музикално видео

Излезе музикалното видео към песента „More Than Bones“ на крисчън метъл бандата DEMON HUNTER. Песента е част от последния албум на групата, озаглавен „Peace“, който излезе на 1 март заедно със записа „War“. Видеото е режисирано от Andy Maier. Фронтменът Ryan Clark сподели:

Мислех си за уникалното нещо, което е музиката, и идеята за запазването на човека жив дори и след смъртта му. Доста музиканти починаха повреме на последните няколко години, за които започнах да си мисля, независимо дали за Bowie или Prince или Waylon или Chris Cornell, и си помислих, че колкото и трагично да е това, че сме загубили тези хора, колко невероятното е да слушам тяхната музика. Може и да има поколения от хора сега, които слушат тази музика, и това наистина да им помага да променят живота си по положителен начин.
За това „More Than Bones“ казва, че щом напусна Земята, аз ще ви оставя нещо повече от кости – аз ще ви оставя всичките си мисли и всичките си надежди и мечти и желанието си да се свържа и комуникирам с хората чрез музиката.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото