Дебют на ALFAHANNE

Лейбъла Dark Essence обяви подробности за „Alfapokalyps“, дебютният албум на шведите Alfahanne. Те са доволно ново име на сецната в сравнение с колегите си по лейбъл, но са успели да привлекат за записите на дебютният си албум Hoest от Taake, Niklas KvarforthShining и V’gandr от Helheim.

Датата на издаване на албума е определена за 10.02.2014г. С миксирането на материала се занимава Tore Stjerna в своето студио Necromorbus, а обложката е нарисувана от Mikael Skoog.

Трак листа и обложката можете са видите по долу.

Alfahanne са основани през 2010 г., а през 2013 издават първия си албум – сплитът „Grym“ заедно с шведите от Shining.

Музикантите описват стила си като „Алфапокалиптичен рок“. Те смесват Black-metal с класически рок, пънк и известно количество готик влияния. Музиката им е колкото мощна и красива, толкова и уродлива. Самите музиканти казват:

„Ако се увлечете по нашата музика, няма да почувствате удоволствие, няма да почувствате и болка, но определено ще чувствате.“

Въпрeки, че името Alfahanne все още е малко известно, членовете на групата – Pehr Skioldhammer – вокал, китара, Fredrik Sööberg – китара, Niklas Åström – барабани и Jimmy Wiberg работят на black-metal сцената от началото на 90-те. Те са свирили в Vinterland и Maze Of Torment.

На 16 април Alfahanne ще имат клубно участие в рамките на фестивала “Inferno”, а през юни ще имат участие на фестивала “Tons Of Rock” задно със Sabaton, Sepultura и Soilwork.

Трак лист:

 01. Bättre Dar (гост-вокал Niklas Kvarforth )
02. Ormar Af Satan
03. Såld På Mörkret (гост-вокал Hoest )
04. Dödskult
05. Rocken Dör
06. Syndarnas Flod
07. Alfa Hordes
08. Indiehora (гост-вокал V’gandr )
09. Där Drömmarna Dör
10. Alla Ska Mé

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото