DEATH ANGEL разкриха заглавие и обложка на новия им албум

 Щатските траш метъл машини DEATH ANGEL споделиха, че новият им албум ще се казва “The Evil Divide“ и ще излезе на 27 май чрез Nuclear Blast. Творбата е записана в AudioHammer Studios в Санфорд, Флорида заедно с продуцента Jason Suecof. Обложката към “The Evil Divide“ може да видите по-долу.

 Миксирането и мастерирането са дело на Ted Jensen в Sterling Sound Studio, Ню Йорк. Две от песните в изданието ще се казват Father Of Lies‘ and Lost. Очаквайте подробности!

Вокалистът Mark Osegueda споделя:

Това е третият път, в който работим с него [Jason Suecof] и наистина не можем да бъдем по-щастливи. Този път, музиката и текстовете бяха написани предварително с изключение на една песен, която нарочно оставих да бъде написана на място. Понякога може да те сполети доста добро настроение в студиото, както и да извлечеш вдъхновение от това. Тази песен се получи доста добре. Творбата съдържа агресивността на предишните ни два албума, но писането на песните се подобри значително. Наистина, звучи както трябва DEATH ANGEL да звучат.

deathangeltheevildividecd

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото