DAVE MUSTAINE: Моите доктори са позитивно настроени относно моя прогрес

Dave Mustaine, който беше наскоро диагностициран с рак на гърлото, сподели, че докторите му са доста позитивно настроени към неговия прогрес.
57-годишният лидер на MEGADETH обяви диагнозата си на 17 юни пред социалните медии. Още тогава той каза, че вече е започнал лечение, което според докторите има около 90% успеваемост. Ето и какво сподели Mustaine в социалните мрежи по-рано днес:

Аз съм почти в последния етап от своето лечение и моите доктори са позитивно настроени относно моя прогрес.
Аз искам да благодаря на всички вас за подкрепата и хубавите пожелания през последните няколко месеца. Не мога да ви опиша колко съм благодарен, тъй като мисълта, че вие се борите заедно с мен, направи трудния ми път по-лесен!
През следващите няколко седмици моето състояние ще се подобрява и аз ще ви уведомявам за своя прогрес, тъй като датата на отплаване на първия Megacruise наближава.
Ние нямаме търпение да ви видим и аз знам, че всички други невероятни музиканти се чувстват по същия начин. Нека да направим това събитие достойно за рекордите на Гинес. По-малко от 30 дни докато трашваме през Тихия океан!
Ще ви видя всички много скоро.

 FB_IMG_1568755482839

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото