DAVE LOMBARDO се присъединява към AMEN


Виртуозният Dave Lombardo (Philm, eкс Slayer)стана част от Amen, хардкор пънк отрочето на Casey Chaos. В момента петимата музиканти се готвят да издават албум и да го отпразнуват със завръщане в Обединеното Кралство. Продуцент на новата тава е Ross Robinson, работил с Korn, Limp Bizkit и Sepultura.
Lombardo коментира:

Поласкан съм, че ме помолиха да подпомогна създаването на тази невероятна продукция. Моята кариера в траша беше породена от любовта към пънка. Има много енергичност в точно този стил; той е агресивен, откровен и нужен. Нямам търпение да свиря с Amen преди да тръгна към Европа с Philm.

Casey Chaos допълва:

Страхотно е да работим отново с Dave. Той внесе толкова много сила, агресия и страст в музиката за новия запис, типично по своя си начин. Без съмнение това е най-важният албум, който съм правил. Искам да го изпълним на живо и да взривим публиката!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото