DARK FUNERAL са готови със записването на новия си албум

Блек метълите DARK FUNERAL съобщиха в социалните мрежи, че вече са приключили със записите на новия си албум. От бандата споделят:

След четири дълги седмици, вече окончателно напускаме студио Dugout Productions и сега е време да се насладим на добре заслужена почивка, докато Daniel Bergstrand се грижи за последните щрихи на микса. Не преувеличаваме, когато казваме, че албумът е истински шедьовър и ще разтърси основите на цялата блек метъл сцена! Нахвърлили сме толкова много труд и постоянство в това творение, че не можем да обясним с прости думи силните чувства, които усещаме за крайния резултат. Парчетата са подредени просто идеално, точно на място, както трябва. Освен това наскоро разкрихме, че Kristian „Necrolord“ Wåhlin ще бъде наш художник при избора на обложка и нямаме търпение да я покажем на феновете. Очаквайте още подробности!

12524267_10154026926629706_5038293930877335759_n

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото