Danny Worsnop с първо солово видео

„I Got Bones“ е първото видео от соловия дебют на Danny Worsnop (WE ARE HARLOT, ex-ASKING ALEXANDRIA). Песента ще е част от албума „The Prozac Sessions“, чиято дата на зидаване е все още неизвестна.

В скорошно изявление, Worsnop говори за вдъхновението си за писане на песни. Една от личните му музи е един определен период в живота му, когато е научил тежкия урок, че мимолетно преживяване със стриптизьорка е довело до бременност, а след това се оказва, че всичко е било с цел измама. Разказва и за следващ период, когато по време на лекуване от наркозависимостта си, Danny се е събудил плувнал в пот, с мелодия в главата си. Всички песни са свързани с определени периоди от живота му и желанието да пише напълно откровени текстове.

Създаването на тези песни беше като емоционална въртележка, но крайният резултат ме направи горд и никога не съм бил по-въодушевен за проект до сега.

Писането на толкова дълбоки и лични текстове изкара много неща от мен, заравяни с годините. Това ми позволи да израстна като личност и да продължа напред без демоните, който дори не съм знаел, че имам. Оставям черните дни зад гърба си и съм напълно готов и развълнуван да ви заведа на приключение с мен.

Откъси от албума можете да чуете на TheSnop.com.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото