Danny Worsnop напуска ASKING ALEXANDRIA

 Вокалистът Danny Worsnop съобщава, че се разделя с досегашната си банда АSKING ALEXANDRIA. Междувременно Danny ще продължи да работи с WE ARE HARLOT, които ще издадат дебютния си албум на 31 март. В официалният Twitter профил на Danny можете да прочетете следното съобщение:

До всички мои приятели и фенове: Бих желал да Ви уведомя, че аз и ASKING ALEXANDRIA продължаваме напред в различни посоки. През последните осем години с тях постигнахме някои невероятни неща и създадохме нещо наистина специално. Сега аз желая, както и тогава, най-доброто за бандата, но в момента това не съм аз. ASKING ALEXANDRIA ще продължат с турнетата през тази година и ще работят върху нов албум. Аз винаги ще подкрепям и обожавам ASKING ALEXANDRIA и нямам търпение да видя какво е приготвило бъдещето за тях. Развълнуван съм за следващата глава в моя живот заедно с WE ARE HARLOT. Ще се видим с всички вас на турнето!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото