D2 откриха за AEROSMITH с изненадващ нов формат

Изненада на феновете си поднесоха D2, когато излязоха да подгряват концерта на американската супергрупа Aerosmith в нов по-мелодичен класически рок формат, включващ момичетата от LaTiDa в ролята на бек вокалистки. Пред 30 000 публика D2 представиха лайв новия си албум Феникс за първи път след излизането му, а едноименното парче беше посрещнато възторжено от феновете, като сред другите акценти в концерта беше гост саксофонист за песента „Черна сутрин”. „Това беше един вид втора премиера за албума”, коментира Митко Кърнев и използва случая да благодари на феновете, които напълниха стадиона по-рано и уважиха лайв изпълнението на българската банда.

Междувременно първият тираж от Феникс на D2 вече е изчерпан на едро и бандата ще пусне нова партида дискове, заради продължаващия интерес към албума. Дискът на Феникс включва 10 песни и 5 бонус трака, а гости в парчета са артисти като поп-дивата Мария Илиева, бийт-боксърът RED ONE, американската китарна легенда и продуцент на предишния им албум 6 – Lanny Cordola, както и рок иконата Slash от Guns N’ Roses. Освен на музикалните щандове в магазините, албумът „Феникс” може да се поръча и от официалния сайт на бандата d2band.com като единствено там дискът съдържа оригинални автографи от всички членове на групата.

  1. #1 написан от Zveri (преди 6 години)

    Другият път като поканят такава голяма банда да свири, нека да поканят и истинска подгряваща група, а не този гнусар Дидо…и „неговите творения“, които бяха излезли от филм на ужасите…ми не е хубаво така, изтърках си езика да псувам!

  2. #2 написан от Mir (преди 6 години)

    Съгласна съм. Не са толкова лоши Д2, но подгряват за n-ти път, публиката се наслуша на песните им, не сме с толкова краткотрайна памет.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото