CULT OF ERINYES с нов албум

Белгийският блек метъл проект Cult Of Erinyes анонсира нов албум. Петата пълноформатна творба на групата се нарича „Metempsychosis“ и ще се появи в края на май.

Cult Of Erinyes се завръщат с „Metempsychosis“ – албум, който представя бандата като музиканти с вдъхновение и уникален подход към блек метъла. Като концептуален албум, базиран на състоянията на делириум и интроспекция, които човек може да преживее, сблъсквайки се със Смъртта, „Metempsychosis“ съдържа само две песни, но се простира в повече от 43 минути безмилостен мрак.

Бандата прави изявление, което ще отекне сред по-старите поколения, но същевременно и сред по-новите. Творбата изпъква със злостни сола, перфектен дисонанс, бластбийтове, изсвирени от чудовищния Ahephaïm (ex-Enthroned), както и с едно от най-добрите вокални изпълнения на белгийския лунатик Déhà. Основният автор Corvus отново демонстрира гения си в комплексни композиции, вариращи от стихиен блек метъл, до ноар ембиънт, които ще ви отведат на ръба на смъртта.

Cult Of Erinyes не са просто една от много блек метъл групи. Това е истинска сила, с която трябва да се съобразявате.“

Обложката е дело на Cold Mind.

„Metempsychosis“ включва следните песни:

01. Death And The Voyage
02. Eternity In A Second

Албумът ще бъде достъпен във формат на диск, плоча и в дигиталните платформи чрез Amor Fati Productions, като ще се появи на пазара на 24 май.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото