CRIMINAL атакуват с ново парче и видеоклип с текст

Англо-чилийските трашъри CRIMINAL ще издадат девети студиен албум. „Sacrificio“ ще излезе под шапката на Metal Blade Records на 17-и септември. Творбата е налична за поръчки тук в следните формати:

– jewelcase-CD
– 180g black vinyl (EU exclusive)
– golden vinyl (EU exclusive – limited to 250 copies)
– orange w/ black splatter vinyl

За продукцията се е погрижил Seba Puente, а Gary Ronaldson е нарисувал обложката. Сега групата пусна пореден сингъл с видеоклип с текст към него. Заглавието на парчето е „Live on Your Knees“, а клипа може да гледате по-долу. Ben Liepelt е автор на видеопродукцията. Лидерът Anton Reisenegger (вокали, китара) споделя:

„Live on Your Knees“ е откриващото парче и първата песен, която аз и Danilo написахме за албума. Това вероятно е една от най-бързите и брутални песни в записа. Деветдесетарският дет метъл и хардкор вайб те удря право в лицето и не те пуска до края. Текстът е послание за свобода и независимост в тези времена на смут и несигурност. Ben Liepelt направи страхотен видеоклип с текст и нямаме търпение всеки от вас да го гледа/чуе/почувства!“.

Съдържание:

1. Live on Your Knees
2. Caged
3. The Whale
4. Zona De Sacrificio
5. After Me, The Flood
6. Dark Horse
7. Theocrazy
8. Sistema Criminal
9. Zealots
10. Age of Distrust
11. Hunter and the Prey
12. Ego Killer

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото