Corey Taylor с концерт в София на 30 май

Corey Taylor, фронтменът и основно торпедо на вихрушката Slipknot, вокалистът с друго амплоа в Stone Sour, където показва различен аспект на гласа си и човекът, който изпя: „не искам да ме погребете в дупка, когато умра“ идва в България за самостоятелен концерт на 30 май. Билетите влизат в предварителна продажба на 1 март в мрежата на Ticket Station.


Безкомпромисен, нефилтриран и без аналог, Кори е част от съвременната култура по толкова много начини – като част от мултиплатинените Slipknot, като носител на награда Грами, като вокалист и на платинената рок сила Stone Sour, като автор на бестселъри на New York Times и още! Тейлър е и актьор с безброй филмови и телевизионни участия, въздейства с гласа си на поколения фенове и събира милиони почитатели по целия свят.
България посреща Corey Taylor за хедлайн концерт на Арена София, Столичен Колодрум, в края на май по покана на Fest Team, като част от поредицата концерти Sofia Solid.
През 2020 г. Corey Taylor издаде CMFT като соло артист, но именно вторият албум – CMF2, се оказа една от приятните изненади на миналата година. В CMF2 Тейлър пее, свири на соло и ритъм китара, пиано и мандолина. A на 30 май и България ще може да чуе как звучат песните от него на живо, както, разбира се и песни от творчеството на бандите, в които Тейлър се подвизава като вокалист.
Повече информация можете да намерите на https://coreytaylor.com. Ограничено количество билети на цени от 88 лв. влизат в продажба на 1 март, в 12:00, а масовата продажба стартира в понеделник, 4 март в мрежата на Ticket Station.

 1. #1 написан от странник (преди 1 месец)

  А журналистите няма ли най-накрая да спрете да си мълчите за това, че нищо не се случва с Хилса? Преди години за едно фиаско, озаглавено „бългасрки Monsters of Rock“ се изписаха стотици статии.

  Сега сме свидетели на поредните родни меринджеи-схемаджии, които подвеждат община Пловдив и спъват културния им календар втора поредна година, като ужким обещават организиране на събитие, а нищо не правят. От друга страна има хора с тридневни билети, които най-вероятно също ще изгорят. Да не говорим и за третата гледна точка – на феновете, които очакват обявяване на лайн-ъп, за да купят билети… но чакат ли си, чакат.

  Време е най-сетне журналистите да си свършат работата и да дадат публичност на поредната схема (и поредния провал на роден промоутър). Най-малкото, че феновете заслужават поне някаква доза яснота.

  • #2 написан от Анонимен (преди 1 месец)

   Нещо си се объркал… По метълските сайтове не работят журналисти, а ентусиасти. И разследващата журналистика не е тяхна работа.

   • #3 написан от странник (преди 1 месец)

    Хубаво, замени тогава „журналист“ с „ентусиаст“. Не мисля, че променя нещо.

    Още повече, че интересите и на „ентусиастите“, и на тези, дето ви четем писаниците, са що-годе същите – да има хубави събития в страната ни и да не се излагаме пред чуждите агенти/мениджъри/промоутъри/банди. Щото ако продължаваме в същия дух, скоро и малкото събития, дето в момента имаме, само ще ги сънуваме и цялата култура около тази музика ще замре тотално. А ужким трябва да сме по-будни и ангажирани хората в нея. От фенове, за фенове или „ентусиазъм“, дето и вие казвате.

    Пък ако не ви се „разследва“, все ще имате контакт с някой журналист, който пък да може да се ангажира с нещо подобно. От „ентусиазъм“.

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото