Както обещаха, момчетата от група COOL DEN са готови с видеоклипа към песента Рецепта за розови еднорози. Освен нов клип, на 6 декември момчетата ще отбележат и своя 4 ти рожден ден в столичния клуб “Строежа”.

За песента момчетата споделят “Това е нашата рецепта за добро настроение и чрез нея искаме да внесем много позитивизъм в живота на слушателите ни. Ако денят им е мрачен, могат да получат лъч слънце. Ако денят им е скучен, могат да получат доза приключение. Надяваме се тази песен просто да им носи това, от което имат нужда – енергия, усмивки, настроение, каквото и да било. И разбира се – много танци!”.

Режисьор на видеото е самата група COOL DEN, а клипът представя една малка част от летните пътувания и приключения на групата. Кадрите от пътуванията са дело на Димитър Костадинов; от Shake that Хълм на Валентин Паскалев, а анимацията е дело на Андрей Михов. Видеото се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура.
Освен рождения им ден в началото на месеца, момчетата от Cool Den са подготвили запълнен календар от участия през декември. А през месец януари планират да започнат работа по третия им студиен албум.

За повече информация следете Facebook страницата на COOL DEN и в Youtube канала на групата!